lördag, december 12, 2009

09 12 12: Ge mig en katt!

När mannen idag har befunnit sig i Köpenhamn för att rädda världen har jag varit hemma och jobbat och gjort det här:

Och så blev det så att jag nästa vecka ska jobba fem dagar på mitt gamla jobb istället för två. Där ser man. Då vill jag också att den här hostan ska ha försvunnit från min lilla kropp. De senaste två veckorna har jag joggat totalt 13 km. TRETTON! Vecka 49 bestod av förkylning och lagom efter första löppasset på en vecka (i måndags) kom halsontet som ett brev på posten. Jag har abstinens! Nåväl.

Men anledningen till att jag skriver här nu (i väntan på Camilla) var ju att jag ville visa er världens sötaste lilla sak. Ni måste titta!Om man inte vill se hela filmen finns det också en liten gif.


Säger man inte ÅH! när man ser det här tror jag inte att man är på riktigt. Ja det var väl allt. Tillbaks till rödtjutet och väntan.

2 kommentarer:

  1. jag vet, älskar denna lilla krabat! mina egna kissar trodde inte jag var riktigt klok när jag försökte göra samma sak med dem. some things just aren't meant to be.

    SvaraRadera
  2. Haha, när jag får en katt ska jag också testa!

    SvaraRadera