måndag, december 21, 2009

09 12 21.

Ja jag lever. Sitter hemma i min barndomssäng, i mitt barndomshus, i min barndomsby. Vet ni hur kallt det är här? 17 minus. SJUTTON! Så det är ganska kallt. Funderar lite på hur jag ska kunna jogga utan att förfrysa lungorna imorgon. Men jag tror det ska bli varmare. Jag lämnade Malmö väldigt snöigt också, det var nog fyra år sedan sist jag sett så mycket snö inne i stan. Där hemma glömde jag också alla strumpbyxor så jag får väl ge mig ut med mammas bil imorgon och köpa nya i Värnamo. Jag som hatar att köra bil när det är halt. Hur som haver. Så för att ni ska få lite bildbevis på att jag fortfarande lever och att Malmö faktiskt har snö har jag haft uppe mobilkameran ibland. Hurra för det.


091217. Påväg hem från jobbet. Det har snöat litegrann.


091219. Yes, jag går hem från jobbet igen. Det snöar på mig.


091219. Nedåt.


091220. Jättemycket snö på innergården.


091221. Packningen hem till Småland. Och ja, jag tog taxi ner till centralen för en gångs skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar