söndag, juli 31, 2011

Hejare på att sitta.

Ines har blivit riktigt duktig på att sitta med stöd nu!


Och nappen är såklart den bästa leksaken.


---

4 kommentarer:

 1. Hon är ju så söt!! och jag funderar på vad det är som hon har från dig, för det syns verkligen att hon är din. Jag återkommer när jag kommit på vad det är. :)

  SvaraRadera
 2. Jag väntar med spänning :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan Sophia! Jag brukar kika in på din blogg ibland, vet inte riktigt hur jag hittade den dock. Men har en dotter som är lika gammal som Ines så tycker det är roligt att läsa :) Jag tycker de strumpbyxorna som Ines har i detta inlägget är riktigt söta, tänkte fråga om man skulle kunna få veta var du köpt dem?
  Kramar Elin (Malm f.d. Hillerstorpare)

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!
  Dom är från Lindex, dock från i våras tror jag, vet inte om dom finns kvar.

  SvaraRadera