onsdag, juli 13, 2011

Svårigheter.

Att det ska vara så himla svårt att hålla en blogg vid någorlunda liv. Jag vill verkligen bli bättre på det men så helt plötsligt har det gått en hel vecka utan uppdateringar. Kanske inte så konstigt när man har ett annat liv än sitt eget att tänka på.

Ines förändras så mycket hela tiden! Hon har blivit mycket starkare i nacken den senaste tiden, så snart tror vi hon kan (och vill!) sitta i den nya matstolen vi köpte till henne på IKEA. Hon älskar boken i köpte till henne när hon opererades så biet har fått stå åt sidan för nya favoritleksaker. Hon snackar på som bara den när hon är nöjd och sprattlar ibland som en galning när hon ligger på skötbordet och tycker det är skitkul!

Två inte så roliga saker är att hon ofta blir så ledsen när hon är trött nu, det är som att hon inte vill somna på dagarna utan håller på och skriker och skruvar sig innan hon slappnar av. Men det värsta, dom senaste dagarna har hon inte velat åka i sin vagn! Hon gallskriker och blir knäpptyst och nöjd när man tar upp henne. Tur är väl då att vi kan ha henne i Babybjörnen när vi är på promenad. Hoppas bara det är en fas hon är i, för innan har hon alltid älskat att åka vagn och verkligen slappnat av och ofta somnat. Vagnturen hem från bilgaraget gick i och för sig bra nu tidigare ikväll (har lånat mammas bil och Håkans mamma garage i veckan).

Innan idag var vi ute och körde lite bil och hamnade på pizzeria Algarve som ligger i Kirseberg (i Malmö alltså). Dom har skitgoda vegetariska pizzor där! Ines gillade läget i babyskyddet. Eller, ett tag i alla fall, sen ville hon upp och sitta i knäet.


Nu ikväll har jag fortsatt på mitt nya projekt rectangle granny. Det är en slags variant på mormorsrutor, men istället virkar man rutorna i en stor rektangel. Då slipper man också sy ihop rutorna på slutet. Jag satsar på att det ska bli en stor filt, men vi får se om det blir en bebis-filt istället.

---

1 kommentar:

  1. Sophia, hon är verkligen bedårande söt lilla Ines!! Funderar på om hon kanske vill sitta i vagnen o se sig omkring? Meja var runt 5 månader när hon började vagnvägra, men så fort hon fick sitta upp så gick det bra. Prova i liggdelen först o kolla. Behöver ju inte vara så, men jag blev själv så förvånad över när hon "redan" ville sitta upp :)Hursom, Lycka till :)

    SvaraRadera