måndag, december 12, 2011

Julfest

Och så var helgen redan slut.

I lördags var jag och Håkan på julfest tillsammans med jobbet. Håkans mamma var hemma hos oss med Ines och det hade gått ganska bra. Förutom att Ines inte ville sova förrän två och en halv timme efter sin vanliga sovtid, men vad gör det när det är fest :)

Kul var det i alla fall och det var första gången vi var borta så länge tillsammans sen Ines kom till oss, kom hem först vid halv två! Ines sov snällt i samma rum som farmor fram till fyra-fem då hon fick komma in och sova hos oss, ända till nio!

Inatt var också en bra natt, Ines vaknade för nappisättning några gånger men inget skrik så man behövde ta upp henne. Underbart!

Denna veckan är det verkligen dags att ta tag i julklappsshoppingen, det är ju inte ens två veckor till jul! Herregud. Vi åker till Gnosjö dagen innan julafton sen så stannar Håkan till annandagen då han måste hem och jobba, jag och Ines stannar lite längre.

Ines pekar för fullt med hela handen här hemma. Favoriterna att peka på är lampor, tavlan med ledsna barnet på, tavlan med katten på, tavlan med apan på, mamma och pappa. Sötnos. Sen pekar man ju på teven när "I drömmarnas trädgård" visas. I lördags började hon även försöka sig på att vinka, men hon vinkar mest åt sig själv och tittar förundrat på fingrarna samtidigt hehe.


I drömmarnas trädgård på teven.
---

3 kommentarer:

  1. Så stor hon har blivit. Längtar efter och hoppas få träffa er vid jul! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det hoppas vi också att vi gör! Kram

    SvaraRadera
  3. Det är favoritprogrammet här hemma också!

    SvaraRadera