fredag, juni 29, 2012

Lediga dagen

Satt på balkongen och tänkte vänta på att regnen skulle sluta. Jag skulle nämligen iväg och hämta bilen (vi brukar låna Håkans mammas bil) då vi behövde storhandla. Men cykla i spöregn kändes... sådär. Som tur är, är en av tomatplantorna fina. Ja den andra också såklart.Jag cyklade i alla fall iväg i regnet, det ville ju ändå aldrig sluta. Råkade cykla in på Triangeln (köpcentrum i Malmö) och gick in på Carlings!? Ja eller hur? Låter inte riktigt som jag va? Men jag var ute efter något, nämligen DR DENIMs jeans, har ju hört så sjukt bra om dom. Och där fanns dom minsann. Två par blev det. Ett par blå i modellen Kissy, och ett par svarta i modellen Plenty. Nu har jag på mig dom blå helt sjukt sköna, som tights ungefär.Och när jag kom ut från Triangeln sken solen.
---

2 kommentarer:

  1. De jeansen är de bästa jag haft!! Hade inget annat första månaderna efter att Ingrid kom :)

    SvaraRadera
  2. Snygga! Kram Moster

    SvaraRadera