söndag, juli 01, 2012

Semester #1

Okej, nu tänkte jag visa bilderna från semestern. Allt är såklart från instagram, men eftersom alla inte följer mig där visar jag dom ändå. Tycker också om att ha bilderna samlade på ett ställe.

Så, bilderna är från Gnosjö, och sen stugan i Falkenberg.Min kusin Oliver tog studenten. Här är min och Ines outfit.Syrran och Siri hoppar studsmatta (vilket för övrigt var skitkul!).4x Gnosjö. Siri går med Ines. Gunga i lekparken. Regn. Bad i lilla baljan.Komna till stugan!Heja Sverige! Mot Ukraina. Buhu.Ines vill gunga.

Strandpromenad.Vi äter pannkakor utomhus.En liten liten hästsvans.SolBRÄND.Vi gick upp på Smörkullen. Hittade även en fästing på mig dagen efter, jag misstänker denna promenaden, kryllar av fästingar där!


Håkan badar, vi tittar på.Jag var på Ge-kås en dag, köpte bland annat en hårhandduk.Ines testar också.Läsa boken.Krama katten.

Ja det var den veckan det. Nästa semester blir vecka 31-32.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar