onsdag, juli 18, 2012

Hjärtat

Före vår semester i juni var vi ju på koll av Ines hjärta. Jag tror minsann jag har glömt berätta hur det gick?

Skitbra gick det! Och det var precis det ordet kardiologen sa om hennes hjärta. Så nu, ingen kontroll förrän om två år! Han tyckte det vore bra om vi behöll kontakten med honom tills Ines blir vuxen, då hon kan behöva intyg till körkort och så, eller har funderingar om vad som helst rörande hjärtat. Alltså jag gillar honom så mycket! Helt underbart bra på sitt jobb!

Och ja, samma dag åkte vi ju till Gnosjö, fortfarande väntade vi på vår så kallade "express-leverans" innehållandes Ines sandaler. Så vi var ju tvungna att åka utan dom. Men så stannade vi för att tanka några mil utanför Malmö. Ines hade somnat och just då fick jag ett sms! Så vi vända tillbaks, allt för att få ha med sandalerna på semestern. Hehe. Jaja, så kan det gå. Men Ellos "express-leverans" är inget att lita på alltså.

Min sladd för att föra över bilder från kameran till datorn är också borta, och jag beställde nya förra veckan som kom för någon dag sedan. Så idag har jag fört över de få bilderna jag tog på första semestern. Från underbara stugan. Här kommer dom, från den 13:e juni.


Gunga i trädgården.


Vi hade himla tur med vädret.
Framme vid grodan och ska förvandla den till en prins.


Puss!Bra utsikt på pappas axlar.


Fina familjen.


Sötaste sandalerna som äntligen kom hem.


---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar