måndag, juni 04, 2012

Tillbakablick

Och det fina vädret försvann lika fort som det kom. Det känns som vi jobbar hela tiden, jag och Håkan. Går om varandra i dörren och knappt hinner träffas mer än på nätterna. Därav den dåliga bloggningen, det är ju inte så lätt att få till tid att blogga när man är ensam med Ines, och kvällarna har mest gått åt till jobb för mig. Men snart, kära ni, har vi semester. En dag till jobbar jag, en dag till jobbar Håkan (om man inte räknar med idag då). På torsdag är det först dags för hjärtultraljud på Ines, därefter är det tänkt att vi ska köra hem till Gnosjö. På fredag tar nämligen min kusin Oliver studenten, hurra!

Men vi kan ju titta lite på instagram-bilder från senaste veckan.


Måndag förra veckan och sista sommardagen för den här gången. Jag och Ines går runt i Pildammsparken och jag försöker få henne att somna i vagnen.


Men det vill inte Ines! Hon är så trött att hon inte orkar hålla ögonen öppna men vill ändå inte luta sig tillbaka.


Sommarblomma.


Woho, sovande Ines efter några timmars promenerande!


På kvällen, brända axlar.


Morgongympa i sängen.


Glad unge!


Ritar lite.


Ines får sitta på ryggen när Håkan ska dammsuga.


Som en karusell typ.

Ja det var det det. Har jag förresten sagt att Håkan nu kommer vara borta från jobbet i nio veckor? Fyra veckors semester och fem veckors föräldrarledighet. Härligt! Den första september har lilla stumpan fått förskoleplats. Herregud! Vart försvann tiden och vår lilla bebis? Hon har blivit en så stor tjej med världens vilja och hon förstår så otroligt mycket.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar