torsdag, maj 24, 2012

Ett år sedan

Idag började vi dagen med en tur till lekparken, igen. Gungeligung och springelispring som vanligt. Men eftersom Ines vaknat tidigt var hon lite trött så vi fick gå hem och äta lunch. Sen la vi henne i vagnen och gick ut igen med blicken mot Pildammsparken. Tack och lov somnade hon sött och vaknade lagom till att vi kommit ur Pildammsparken, hunnit köpa lunch och var i Kungsparken. Så där åt jag och Håkan lunch (ja Ines smakade också såklart). Och så blev jag inringd till jobbet ett par timmar senare (det var såklart frivilligt, men jag tackade ja!).

Men så här såg det ut innan jag gick iväg mot Rosengård.


Finfint alltså!

Förra året denna dagen såg det ut så här:

En nyopererad, open-heart-surgery, nersövd liten liten tjej i respirator. Tänk vad saker förändrar sig. Det går ju knappt att föreställa sig att vi har varit där, mitt i skiten. Och om ett par veckor blir det återbesök hos kardiologen. Så ni kan väl vara snälla att hålla tummarna att allt ser lika bra ut som sist?
---

4 kommentarer:

 1. Såklart håller vi alla tummar och tår för er! Kram Moster

  SvaraRadera
 2. jag har redan glömt alla de där sladdarna! 9 dagar har nu gått och luna springer omkring som om inget har hänt. det är HELT fantastiskt!
  håller tummarna så hårt jag kan för er och lilla ines!

  SvaraRadera
 3. Tala om livets ytterligheter. Då en liten liten tjej i respirator och nu sprudlar hon av liv. Vi håller också tummarn så hårt vi kan. Kram

  SvaraRadera