söndag, maj 13, 2012

Göteborgsvarvet 2012


Japp, jag klarade det! Och ganska lätt gick det också. Tiden är väl inget att hurra över men med den träningen är jag väldigt nöjd! 2.14 blev det förresten. Hade nog kunnat springa snabbare men jag gillar ju att må bra under tiden. Vädret var också perfekt! Jag visste att det skulle bli sol, det regnar aldrig under varvet.


Så här såg jag ut, helröd och fin.

Tre andra som också klarade varvet var min käre far, min kära syster och min älskade sambo. Den sistnämnda sprang väldigt fort, på 1.35, herregud!

Ines är i stugan med mamma och jag och Håkan är på väg från Göteborg till stugan nu, vi lyxade till det med hotell inatt. Åt på Manana efter tips från Emelie och Mathilda, mycket gott!Ombytt och fixad inför kvällen igår.

Idag har vi gått en sväng på stan, Zara och Topshop, i väntan på tåget. Lite shoppat blev det också, mest till Ines. Som vanligt alltså, men även jag och Håkan hittade lite.


Var ju tvungen att testa Starbucks sojalatte också. Jag gillart!

Nu längtar jag efter lille skutt!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar