fredag, maj 18, 2012

Helgen i stugan

Lite bilder blev visst tagna med kameran (för ovanlighetens skull) när vi kommit till stugan. Så, här kommer ett liten utplock.


Torsdag och komna till stugan. Lite leksaker fick åka med såklart. Katten fick Ines i ettårspresent och den brukar hon krama och pussa på.


MFF spelade på kvällen så över pyjamasen fick matchtröjan åka på såklart! (Och bra gick det ju, 3-0 mot Helsingborg.)


Fredag förmiddag.


Efter lunch gick vi promenad i skogen längst havet. På stranden blåste det alldeles för mycket.


Äntligen somnade den här lilla, som har svårt att somna i vagnen nu för tiden. Vagnen i helgen fick bli Urban Junglen, så man kan promenera i skogen. Bugaboo Been är ju inte så bra på sånt.


Grönt är skönt!


Sen skulle Ines gå såklart, det är ju roligast just nu. Springa? Ja. Men att släppa taget? Nej nej, det är sjuuuukt läskigt.


Finaste, underbaraste, älskade ni.

På lördagen var jag, Håkan och min far i Göteborg, och då blev det inget fotande med kameran.


På söndagen hittade mamma och pappa kameran. Här läser Ines boken "Knacka på".


Sen går hon med mamma såklart.


Här fick hon testa Porschen, läääääskigt!
Träffade kossorna. "Buuu" säger dom enligt Ines.


Och så var det dags för promenad igen, denna gången med pappa.

Eftersom det finns en gunga i stugan har hon gungat ungefär 100 gånger, men det blev inga fina bilder på kameran. Kanske att jag lägger upp någon iPhonebild på det så småningom. Nu ska vi strax ut och cykla när Ines vaknat från nappen.
---

1 kommentar:

 1. Tack för svar! :)

  Jo, Luna har mått bra hela tiden. Väger lika mycket som andra barn som är lika gamla och äter bra. Hade hon inte gjort det hade de nog skyndat på mer. Men läkarna har gjort bedömningen att det inte är akut.
  Det enda vi märker på henne är att hon blir lätt blå om hon är kall och trött. När vi badade i simbassäng för ett par månader sedan blev hon helt blå om underben och underarmar. Stackarn. Hade vi inte vetat något då hade vi nog börjat undra.

  Hennes hjärtfel upptäcktes i samband med magsjuka då vi åkte in på akuten. Hon var då blå om läppar och fingrar. Jag tyckte att hon mår ju inte bra av magsjukan, men läkarna tyckte annat och vi blev kvar i fyra dagar tills de hittade hjärtfelet. Tur i oturen.

  Vad jag förstår är VSD ett hål mellan kamrarna, stämmer det? Var hålet stort?

  Hjärtfelet Luna har är AV commune. Hål mellan förmaken (ca 15-20mm) och en missbildad klaff som är trång. Hon har haft hål mellan kamrarna också, men kroppen har lagat det själv. Dock ska de förstärka detta också. Beroende på hur trång klaffen är vet man inte exakt vad som skall göras under operationen. Kanske hon får ligga lite längre i respirator för att hjärtat ska vänja sig och anpassa sig. Så har jag fått det förklarat på Astrid Lindgrens, får se vad de säger i Lund, de som faktiskt ska utföra operationen.

  Jag vet inte vem som ska operera, ska hålla ögonen öppna efter Torsten :)

  SvaraRadera