onsdag, maj 09, 2012

Äntligen ledig

Oj, vad händer med uppdateringar av bloggen egentligen? Ja, jag vet inte jag.

Vad har hänt sen sist då? Jag har jobbat, torsdag till måndag men är nu ledig resten av veckan. Imorgon åker vi till Falkenberg för att sen på lördag åka till Göteborg och springa (jogga, gå?) Göteborgsvarvet. Ines hade feber i helgen, upp till 39,5 grader och nu har hon fått prickar över hela magen så vi tror det var tredagarsfeber. Nu är hon dock pigg och kry igen men matlusten är det så där med.

Okej då, här kommer lite bilder från senaste tiden.


Nya dressen från next. Jag är på väg till jobbet.


Älskar Stickygram. Magneter av instagram-bilder alltså.


Yes, jag sparar ut luggen. Valborgs-naglar.


Två från lekparken. Ines ääälskar att gunga och blir fly förbannad när man ska ta ner henne.


En annan dag från en annan lekpark.


Provsitter puffen.


Ut på promenad för att sova. Dock somnade hon inte.


Mellis. Åker hissen efter jobbet med nyinköpta olivträdet.


Frukostflingor är roligast att äta/leka med. Fick bilden när jag var på jobbet, från Håkan.

Igår kväll var det strykdags och jag stod hela långa kvällen med strykhögen. Alldeles för länge sedan sist. Under tiden kollade vi bland annat på "Inför Eurovision" på svtplay. Eh? Låter det som oss? Haha. I alla fall är vi nu väldigt förväntansfulla inför tävlingen som tack gode gud är en helg när vi är lediga.

Nej nu verkar lille skutt vakna så det är dags att avsluta.
---

1 kommentar:

 1. hej!
  hittade din blogg (egentligen din andra hjärt-blogg) när jag sökte runt på nätet. på tisdag ska vår dotter som nu snart är två göra en liknande operation, nere i lund och blev nu lite nyfiken. er historia är så fin och jag är glad att er lilla ines mår så bra! skönt för er att få operationen gjord så snabbt, vi har själva väntat sedan februari förra året. mest för att det aldrig varit akut, men också för att väntetid för MR var ett halvår (!). men nu äntligen ska det bli av i alla fall.
  funderade på ines ärr, det syns knappt idag eller hur? inte på denna bilden i alla fall. det känns bra att veta att det inte blir ett mastodont-ärr som förstör hennes annars fina lilla kropp.

  tack för att du delat med dig genom din blogg! jag kommer att göra samma sak, mycket för min dotters skull som ska kunna förstå längre fram vad hon har varit med om.

  //Linda

  SvaraRadera