tisdag, november 20, 2012

Barcelona del 2

Dags för lördag i Barcelona, dag tre.


Muséedag (kan man säga då?) blev det idag. Först ut var La Pedrera.
Först var vi uppe på taket, eller terassen.Sen gick vi ner till vinden och kollade på lite minatyrbyggnader också gjorda av Gaudí. Dom finns på riktigt alltså.


Man fick gå runt och kolla i en tidstypisk lägenhet också, med mycket fint golv! Om ni åker till Barcelona kan jag rekommendera detta!


Lite senare var vi på Picasso-muséet. Inte så värst bra. Rekommenderas inte. Här går vi runt lite i en del av gamla stan. Tror jag.


Innan middag tog vi oss ett bad på hotellrummet, man får ju passa på när man inte har badkar hemma.

Sista och fjärde dagen, söndag.


Garderoben på hotellet.


Toaletten.


Hade tänkt gå runt i lite affärer innan vi skulle åka till flygplatsen, men alla affärer hade såklart stängt på söndagar. Lika tur det kanske. Vi tog oss en Irish coffee på ett café istället.


Tillbaks på hotellet för att hämta väskorna.


En väldigt lila dörr. Ingången till hotellet. 987 hotel Barcelona heter det förresten.


Sista bilden för den här resan, hotellets spexiga bar!

Mycket fin resa! Vi hade ca 17 grader, ibland mer ibland mindre. Man kunde sitta på uteserveringar och dricka öl. Även på kvällarna då de flesta hade sådana där värmare. Helt underbart med lite "vårvärme" när det är kallt här hemma. Fyra dagar kan ju kännas lite men jag tycker vi hann med massor! Helt perfekt att åka iväg på en weekend när man har barn hemma. Tre nätter känns lagom länge att lämna henne nu, och allt hade gått perfekt hemma med först farfar, och sedan mormor och morfar. Kul för oss och kul för Ines!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar