onsdag, november 21, 2012

Första klippningen

Ines har ju behövt en klippning ganska länge, men det har inte blivit av på grund av flera anledningar. Jag har funderat på att klippa själv, men kände att det nog skulle bli sådär bra. Gå till en okänd människa kändes inte heller så bra eftersom Ines inte är så mycket för främlingar. Vilken tur då att min moster Marie hade med sig sina saxar till Göteborg i helgen! Hon är ju frisör, men eftersom hon bor borta i Gnosjö har det ju varit lite långt att åka dit bara för att klippa Ines. Så det var ju perfekt att vi kunde göra det nu.

Jag dokumenterade såklart händelseförloppet, även om jag glömde fota en efterbild såg jag nu när jag laddade över bilderna.
Ines var så duktig hela klippningen. Hon satt lugnt mest hela tiden, det var bara luggen som var lite obehaglig att klippa. Som synes på bilderna mutade vi med lite Marie-kex och youtube-klipp. Förutom Ines syns då min moster Marie, Siri (som fyllde sju år i fredags!), mina kusiner Oliver och Betty (Maries barn) och Håkan förstås.

Ungefär hela släkten var inne och kollade en stund på detta historiska ögonblick hehe.

Tusen tack kära moster! Ines och vi är så nöjda, och Ines tycker det är jätteskönt att slippa håret i ögonen hela tiden.
---

1 kommentar:

  1. Tack själva att jag fick förmånen att klippa denna ljuvliga lilla dam,superduktig tjej och söt som socker! Kram Moster

    SvaraRadera