onsdag, april 24, 2013

Haren, Bambi och prickar

Senaste tidens sömnad. Testar lite olika tröj-modeller för att se vilka som är bäst. Fyra stycken klippte jag ut förra veckan, två är klara och två ligger och väntar på sämre väder. Svårt att stanna inne idag när vi var lediga, så vi spenderade eftermddagen ute med Helena. Ines var även hemma från förskolan igår, då hon råkade ut för någon magsjuka(?) i måndags kväll. Varade dock bara över kvällen, igår var hon lite tröttare än vanligt men idag var hon som vanligt. Då kör vi då.Klänning och tights. Har snott idén med tygerna från någon i min favoritgrupp på Facebook (svårt att matcha på andra lika bra sätt i och för sig). Kommer dock inte ihåg vem.

Storlek 92.
Tyger: Haren lime-grön från Jofotex, Röda prickar från Jonic.
Mönster: Båda är ursprung från Ottobre, men ändrade väldigt mycket.Test av tröjmönster #1 - t-shirt med raglanskärning. Finaste (eller näst finaste, får se om jag vågar klippa i finaste någon gång, i så fall visar jag) Bambi-tyget. Modellen satt tyvärr inte så snyggt på Ines. Så det blir nog inte fler tröjor i denna modellen.

Storlek 92.
Tyg: Bambi från Znok design.
Mönster: Ottobre 3/2012, Brave Firemen. Har kört med kantband i halsringningen och ärmslutet istället.Test av tröjmönster #2 - t-shirt med kuvertringning.

Storlek 92.
Tyg: Haren lime-grön från Jofotex, Röda ränder från Jonic.
Mönster: Ottobre 3/2012, t-shirt, Happy Animals. (Samma som Pyjamaströjan med moln.)Och så två tights.

Mönster: Urspung från Ottobre, ändrade väldigt mycket.
Tyg: Zig Zag, möjligtvis från Gekko, eller en kopia.

Nu kom Håkan hem från jobbet så nu ska jag socialisera lite. Imorgon ska vi på begravning i Ystad, så det blir Helena som har Ines över dagen. Det tycker nog dom båda blir kul!
---

1 kommentar:

  1. fantastiskt fina! kan inte riktigt tröttna på chevoron-mönster <3

    SvaraRadera