tisdag, februari 25, 2014

Babynest

Då var det även min tur att sy ett babynest. Känns som att var och varannan syr detta så då ska väl inte jag vara sämre. Om det var roligt? Nä inte så värst. Det är så mycket roligare att sy kläder, men det blev ju mycket billigare att sy ett själv än att köpa ett. Det verkar också som att många får användning för det, vi får se hur det blir för oss, sådant vet man ju aldrig innan.

Jag sydde detta förra veckan och det tog väl ett par, tre dagar, då jag höll på drygt en timma åt gången kanske. Så totalt tre timmar tog det nog, möjligen lite längre.

Jag har använt den här beskrivningen. Men jag gjorde mitt nest lite mindre, skippade helt sömnsmånen, så vi får hoppas nestet blir lagom stort. Det går även bra att vända helt på nestet, så det enfärgade hamnar på utsidan och det mönstrade på insidan, smidigt!


Tyg: Bomull från Stoff & Stil
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar