onsdag, mars 05, 2014

Vecka 28


Hej vecka 28. Kom ni ihåg de där huggen i ljumsken jag hade förra veckan? De kom tillbaka på jobbet igår med råge. Jag fick sätta mig i kassan sista halvtimman på jobbet och senare på kvällen kunde jag knappt gå? Sitta still och cykla går hur bra som helst, då känner jag ingenting. Idag är jag tack och lov ledig från jobbet och det gör inte lika ont när jag går. Ska testa att jobba imorgon men det kanske blir i kassan istället för förbutiken. Tråkigt men nödvändigt.

Har läst mig till att det kanske är ligamenten som spökar? I alla fall så hoppas jag att det försvinner snabbt, för jag hade tänkt jobba till början på maj, och då helst inte sittandes i kassan hela tiden...

Annars mår jag bra, Mini röjer runt ordentligt i magen ibland.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar