fredag, mars 21, 2014

Fjärilar

Nytt mönster har jag testat igen, nämligen Megan Nielsens Perfect Nursing Top, vilket är en amningströja som också fungerar under graviditeten. Sjukt nöjd med mönstret och sydde först den i detta fina fultyget från Lillestoff. Ja, tyget är ju egentligen ganska fint, men inte riktigt min smak så det fick bli ett testtyg. Nu gillar jag tröjan så mycket så den kommer säkert komma till användning.

Som ni förstår så finns det även en amningsöppning inbyggd i den, sjukt smart! Ni ser min vita BH på övre högra bilden. Jag har även hunnit sy en klänning av detta mönster också (gjorde om toppen till klänning), i fintyg, men den har jag inte hunnit fota än, så det kommer nog så småningom. Den klänningen hade jag på personalfesten förra fredagen!


Mönster: Megan Nielsens "Perfect Nursing Top"
Tyg: Butterfly-Woman från Lillestoff (enemenemeins)
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar