måndag, april 07, 2014

Vecka 32


Hoppsan, vecka 31 blev det ingen bild och här kommer bilderna från förra veckan, vecka 32. Nu är jag ju i vecka 33 och ny bild kommer förhoppningsvis om några dagar.

Var hos barnmorskan samma dag som bilden togs.
SF-mått: 28,5 (under medel men än så länge normalt)
Resten har jag glömt bort hehe. Inget järnvärde togs och blodtrycket var bra, fortfarande lågt men inte jättelågt. Min vikt går stadigt uppåt men tror att jag väger något kilo mindre än samma vecka med Ines. Ines var förresten med på besöket och hon fick hålla grejen man lyssnar på hjärtat med. Här hemma har det sedan blivit mycket besök hos barnmorskan både för farfar, Håkan och mig.

Imorgon är det dags för tillväxtultraljud igen (och blodflöde och läkarbesök). Jag känner på mig att det här blir en liten bebis med, men förhoppningsvis större än Ines. Om jag inte minns fel låg Ines på minus 22% i samma vecka. Vi får se imorgon helt enkelt.

Jag kan inte heller minnas att Ines rörde sig så mycket i magen som Mini gör just nu. Det är full rulle på alla möjliga ställen i magen. Hoppas hon ligger kvar med huvudet nedåt! Jag tror att det är rumpan som ligger högt upp på min högra sida. Tänk att det är en bebis däri?
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar