onsdag, april 30, 2014

Sommarpyjamas till stora tjejen

Idag har jag och Ines varit lediga, och förutom att ha varit ute i det fina vädret har jag sytt en ny pyjamas till henne. Imorse tyckte jag det kändes alldeles för varmt för henne att ha långa ärmar och ben i sin pyjamas så då måste ju jag fixa såklart. Ines var med på noterna så länge den skulle bli rosa. Så så fick det bli!

Jag hann precis sy klart den innan det var läggdags, så det är en trött Ines ni ser på bilderna, som inte var speciellt sugen på att vara med på bild.


Mönster: Bubble Stripes och Happy Animals från Ottobre 3/2011. Shortsen har jag förstorat då de bara går upp till 92. Dessa är i 98, tröjan med.
Tyg: Rosa Siiri&Myyry från PaaPii, mudd Stoff och Still som vanligt.

Någon kanske känner igen pyjamasen? Förra året gjorde jag en likadan (länk), fast i mindre storlek då. Jag älskar det här tyget! Inte lätt att få tag på, men jag har lyckats norpa ett par meter av det grå (som ni såg på en body i förra inlägget) och detta rosa.

Oj oj. Tre inlägg i rad. Måste vara årsrekord, nu ska jag försöka slappna av en stund framför teven innan det är dags för sängen. Håkan åker till Norrland imorgon för att gå på sin farmors begravning på fredag. Jag vågar tyvärr inte följa med, varken bilresa eller flyg känns realistiskt just nu.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar