onsdag, april 30, 2014

Vecka 36Blodtryck 110/65
Järnvärde 126 (behöver inte äta varje dag nu längre)
SF-mått 31-32
Vikten ett kilo upp sedan sist.
Minis huvud ligger långt ner men magen fortfarande högt upp.

Och hon ligger i magen och sparkar/trycker upp mot revbenen vilket gör ont, livlig som tusen är hon ibland och barnmorskan tyckte hon kändes som en normalstor bebis och beräknade att hon skulle väga 2600 gram nu vilken jag har svårt att tro. På måndag är det dags för tillväxtultraljud igen, jag chansar på att hon beräknas väga 2300 gram då! Eller hoppas i alla fall.

Vi pratade även om förlossningen. Jag är inte speciellt orolig, utan känner att det får gå som det går. Hon skrev in i min journal att jag inte förstod att jag hade riktiga värkar sist (då jag ju var fullvidgad när jag gåendes kommit in till KK...) och att jag bör åka in snabbt denna gången då det kan gå snabbt. Det känns ju skönt att veta. Nu måste jag bara leta reda på att föda-boken av Gudrun Abascal så jag kan förbereda mig lite i alla fall. Hoppas jag får lite tid att läsa den!

På fredag är min sista jobbdag. Det behövs, nu orkar jag banne mig inte mer!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar