onsdag, april 16, 2014

Vecka 34Vecka 34 nu då och 44 dagar kvar till BF idag. Igår var det besök hos barnmorska igen, ytterligare en ny då "min" barnmorska aldrig är där. Tror det är femte barnmorskan denna graviditet. Så kan det gå.

Blodtryck 110/70
Järnvärde 122 (Niferex varje dag har hjälpt!)
SF-mått 31 (mot 28,5 sist men nu mätte hon snett eftersom min livmoder är sned)
Vikten var samma som sist jag var där.

Mini är inte fixerad med ligger med huvudet nedåt.

Och jag jobbar på, snart är det bara två veckor kvar att jobba och det ska bli skönt. Även om det fungerar bra nu så känner jag att jag behöver få vara lite ledig och planera inför ankomsten. Har ju knappt förberett något! Är det dags att ta fram sängen och vagnen nu? Det verkar ju bli en "vanlig" förlossning också så jag kanske borde förbereda mig för det också?

Denna helgen som kommer är vår lediga helg, så vi hinner fira lite påsk i alla fall. Vi åker till stugan på fredag kväll och stannar där till söndag. Det ska bli mys.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar