torsdag, april 24, 2014

Vecka 35


Ja nu börjar jag bli stor. Har svårt att sitta ner/upp längre stunder då magen trycker upp mot revbenen, så det hade inte gjort något om magen sjönk snart. Mini är också väldigt väldigt livlig, vissa kvällar och nätter har jag svårt att sova då hon krafsar där inne. Kan inte minnas att det var så med Ines? Nu känner jag små fötter och/eller händer på vänster sida av magen, och vad som antagligen är rumpan långt uppe till höger. Hade halsbränna en natt efter att ha ätit chokladglass ganska sent på kvällen, så det blir väl till att undvika det. Åt det jämt när jag väntade Ines men denna gången har jag nog bara ätit det en gång förut?

Förutom andfåddhet och klumpighet mår jag bra, men det känns ju såklart att jag är höggravid. En vecka till kvar att jobba, varav jobbhelg nu i helgen. Ska bli skönt att få vila och förbereda sen. Det är ju inte mycket jag hinner med efter/före jobbet.

Och vet ni, igår tog min käre fästman körkort! Han gick en intensivkurs i Falkenberg för en månad sedan, och redan nu har han lyckats! Så stolt jag är, och så bra att det gick vägen innan Mini kommer! Nu kanske jag slipper gå in till förlossningen när det är dags. Haha.

Godnatt!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar