fredag, november 07, 2014

Rosettmössor

Det nya inom syvärlden nu måste helt klart vara rosettmössan! Alla gör dom, och inte ville jag vara sämre.

Jag gjorde först varsin mössa till Ines och hennes kusin Siri, men så fick jag feeling och gjorde mössor till mamma, min syster Anna och till mig själv också. Glömde såklart fota de jag gav bort, men Siris är likadan som Ines. Mamma fick en brun med vita klöver och Anna fick en ceriserosa. Min är, just det, svart.

Mönstren är mina egna och mössorna är fodrade med fleece (fleecen är som ett pannband mellan trikålagrena). Nu väntar jag bara på lite kyla så jag kan använda min, Ines vill redan ha sin hela tiden, fastän det är rättså varm ute fortfarande.Ines mössa, zebra och ljusrosa, Siris är större men i samma utförande.Så svårt att fota svart, men det går kanske att se lite. Detta är då min egna.


Och Ines med sin på!

De enfärgade tygerna är köpta på Jonic textil. Det zebrarandiga minns jag inte riktigt. Fleecen jag använt är en billig filt från IKEA - billigt och bra!
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar