söndag, juni 17, 2007

maybe sunday, maybe monday, maybe never


vi skulle ut på kvällsbad i västra hamnen och så börjar det mullra och regna, skit också.

veckan har varit bra, igår sprang jag Swedbank Malmö 10KM. det spöregnade hela vägen, men hellre det än 25 grader varmt och solsken! jag sprang runt på 52:00, vilket är 3:54 minuter bättre än Blodomloppet, då var det just precis 25 grader varmt. efter loppet gick jag och marcus till vegegården och åt buffé och efterrätt, man får visst inte soppa längre i buffén. gott var det i alla fall och när gått till sten & helena efter middagen var jag tvungen att ligga ner ett tag och smällta maten, ibland äter jag alldeles för mycket. vi spelade popgeni och jag vann såklart inte. sen blev det KB och när vi skulle gå hem vid fyra var det ljust ute.

i fredags var det födelsedagskalas hos patrik, jag drack alkoholfritt öl från carlsberg eftersom jag hade loppet dagen efter. i alla fall var det kul och marcus fick mersmak av guitar hero. påväg hem köpte vi varsin ostbulle.

hemsidan är uppdaterad också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar