fredag, juni 08, 2007

not a gun that's done and get done by none

denna veckan. förra veckan. jag har alldeles för mycket att göra. jag tror det är första gången denna veckan jag kan sitta och ta det lugnt. eller egentligen kan jag inte det, ska skriva tenta klockan åtta imorgon. den svåraste någonsin, det kommer aldrig gå vägen trots att vi pluggat varje dag 9-17 och det går inte trycka in mer saker i mitt huvud. jag gjorde inte den ordinarie tentan i maj eftersom jag var på bröllop då och positivt (eller negativt) är att av de som gjorde tentan då, klarade 15% eller 15 stycken den (kommer inte ihåg vilket det var). den här kursen dödar mig. kan väl nämna att vår klass är på 350 personer. fram tills igår var jag jättepositiv men igår eftermiddag kände både jag och maria att det inte kommer gå. vi får hoppas på tur med uppgifter. jävla skit.

jag jobbade så klart igår också, och hade opponering. och när jag idag inte klarade av att springa så långt som planerat i värmen kände jag mig misslyckad. men så tittade jag i träningsdagboken och upptäckte att jag sprungit över 5 mil på sex dagar. jag har blivit beroende, självkritisk och mår bättre än någonsin. konstigt. en stamkund igår tyckte att jag blivit mager. det tycker inte jag.

imorgon i alla fall, EFTER tentan kommer helgen blir underbar! mina favoritflickor kommer och hälsar på och det ska bli så kul! har inte setts sen december förra året. nu ska jag sluta vara bitter och plugga lite formler innan maria kommer hit. av alla 100 formler jag måste ha i huvudet är en såhär:

kassaflöde före förändring av rörelsekapital:
resultat efter finansiella poster
+avskrivningar
+nedskrivningar
+reaförlust
-återföring av nedskrivningar
-reavinst
-skatt
+/- förändring av avsätting

fruktansvärt ointressant, onödig information att ha i huvet efter tentan. men men.
och så måste jag städa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar