fredag, juni 01, 2007

talk about the weather, laughing all the while

för en timma sen blev vi klara med integrationsrapporten och numera finns den i handledarens mail, samt urkund. så fruktansvärt underbart. detta innebär att jag egentligen slutat skolan nu förutom seminariet/opponeringen nästa torsdag. men nej, först ska jag jobba fredag lördag söndag. dessutom är det ju tenta nästa lördag eftersom jag missade första när jag var på bröllop. men, i alla fall är rapporten inlämnad.

jag har dessutom blivit beroende av tasty house's torkade frukt. måste köpa mer idag. och så skulle marcus köpa mig en vinflaska till ikväll.

igår irrade bort mig i slottsparken, jag hittade dock ut ett par kilometer senare haha. lokalsinnet har blivit bättre men inte fullt så bra som det borde vara. nu ska jag till jobbet. igår fick jag förresten beröm av en kund som visst skulle ringa till chefen och berätta hur nöjd hon var med mig (fick jag veta eftersom hon gått och pratat med servicedisken om hur bra jag va!). dessutom är hon visst en sådan kund som alltid ringer och klagar! jag är bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar