onsdag, maj 30, 2007

you feel happy inside, it's a crime

vi handlade för 800 kronor på willys och nu är alla skåp fullproppade med mat. jag älskar att storhandla! vi fyllde två flak med konserver, tre papperskassar och en plastpåse, inte illa.

imorse hade vi sista handledningen, det gick bra. nu ska vi bara förbättra texten tills på fredag och skicka in rapporten, sedan blir det opponering nästa vecka och tenta. sedan är skiten äntligen slut och jag hoppas på besök från göteborg/halmstad/jönköping?

imorgon tänkte jag försöka hitta ner på ribban, vi får se hur det går. förra gången jag skulle till slottsstaden hittade jag ju rätt i alla fall. hoppas jag hittar till havet, alla pratar ju om hur fint det är att springa på cykelvägen där, så det är bäst det stämmer! hade varit ganska skönt att slippa springa 10 varv runt pildammsparken för att springa långt också. just nu lyssnar jag på "luftslottet som sprängdes" när jag är ute. ljudböcker är underbart att ha när man springer! & marcus har köpt nike+/apple-kittet så jag hoppas han hänger med ut på söndag!

nu ska jag sova, klockan står på 06:08 imorgonbitti.

2 kommentarer:

  1. Tar du examen nu då? =)

    Jag har funderat på ljudböcker just när man springer. Bra o höra att det är bra, ska satsa på det sen när jag kan springa igen! Ha det bra! kram

    SvaraRadera
  2. Hej, har inget med inlägget att göra egentligen men jag undrar om du skulle kunna rekommendera någon symaskin? Har sett din hemsida att du syr och så... tänkte att du har någon aning om detta? (li.strandberg@bredband.net)

    SvaraRadera