torsdag, maj 24, 2007

baby can you handle this?

jag måste åka till skopunkten, såg att dom hade jättefina leopardskor för 99 spänn, jag vill ha! hade även behövt nya ballerinaskor, de jag köpte på topshop för tre-fyra år sedan är ganska sönderfallna och jag har fått skoskav av mina rutiga, förstår inte varför mina fötter ska besvära så mycket. irriterande. idag har hitills bjudit på en tidig morgon, handledning i lund, lite grupparbete, 6km, inställd lunch med camilla och lite annat smått och gått. nyss har jag uppdaterat hemsidan och ska diska innan tvätten drar igång och så ska jag sitta med analys hela eftermiddagen.

fick lönebesked från jobbet idag också och tack för det! 2000 kronor mer än jag vågat hoppas på, ibland känns det bra att ha ett jobb fast det sliter på en. nej, in till köket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar