tisdag, maj 01, 2007

...and then came may

ja & så var det maj. idag har man ju varit ledig och hunnit med endel saker. sov länge med gott samvete, läste innan jag gick upp ur sängen och lagade frukost och fick upp marcus vid tio-tiden. på eftermiddagen gick vi ut på en lång lång promenad och såg på 1a maj tåg, dom var så fina! vi åt glass & drack kaffe vid kanalen (huh, nu när jag tänker på det, hur vågade jag sitta där?), åt goda mackor i slottsparken och handlade tofu och marcus köpte alldeles för starka wasabinötter. dom ska du få smaka på när du kommer hit helena!

väl hemma diskade jag, hängde in tvätt och sydde klart en klänning. lagade mat, åt mat och spelade skitgubbe. snart ska jag sova.

imorgon springer jag mitt första lopp någonsin, vår ruset. men jag ser det mest som träning inför nästa vecka. men det ska bli kul och känna på hur det känns att springa ett lopp innan det verkligen gäller. är dock lite fundersam om jag ska springa i "springa fort"-gruppen, jag tänker ju absolut springa under 30 minuter men räknas det som fort? det löser sig nog. först ska jag upp vid sju imorgon och tvätta, senare gå ut till värnhem och titta & äta äggröra, jag älskar äggröra.

förlåt att jag inte skrivit på ett tag. här har ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar