onsdag, maj 09, 2007

snart dags!

ja på lördag springer jag då göteborgsvarvet, är lite nervös, men det ska nog gå vägen. har ju trots allt sprungit upp till 2 mil förut. jag kan få mina mellantider på sms efter start, känns ganska kul dessutom kan mina påhejare (och alla som vill) få sms när jag passerat 5 km, 10 km, 15 km & måltid, älskar dagens tekniksamhälle. här kan man se hur man gör! jag är precis hemkommen från skolan & stan efter att ha köpt födelsedagspresent. & på tal om skolan så tar den död på oss, alldeles för mycket att göra, vi får alldeles för stora uppgifter på alldeles för kort tid, de ger inte heller några poäng men måste göras för att få godkänt på kursen. hatar skolan!
nu ska jag ut på den sista rundan innan lördag så det får bli en kort en, kanske en 3-4 km, sen måste jag laga mat till min man (stekt tofu, råris, yogurt med vitlök, morötter & mango), så nu måste jag skynda mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar