tisdag, maj 22, 2007

we've all got the blood on our hands

i morse när jag kom hem strax efter nie låg marcus fortfarande och sov haha. han börjar jobbet klockan nie, tur att han kan flexa lite. i alla fall, igår var underbart väder! var hos kristina på förmiddagen i slottsstaden och skrev uppgiften till företagssimuleringen, det gick förvånansvärt lätt och fort. skönt. gick hem, den snabba vägen. förhoppningsvis hittar jag dit utan att ta bussen nästa gång & utan att behöva gå dubbelt så långt som jag gjort förut. jag kan inte det området så bra.

idag ska jag försöka börja på analysen till integrationsrapporten, hitta information och sånt. och så ska jag försöka få upp helena, hon måste också läsa. hon åker hem till stockholm ikväll, när jag är på jobbet. tråkigt. men förhoppningsvis kommer hon ner hit första juni när hennes lägenhet sägs upp! jag längtar.

nu kom helena upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar