tisdag, maj 29, 2007

BLODOMLOPPET!

idag ska jag springa lopp igen, det tredje denna säsongen, dock bara på 10km. är inte det minsta peppad eller förberedd. just nu känns det bara jobbigt, men, när jag väl kommer dit blir det säkert kul. var ju vaken halva natten av åskan och låg och darrade, trodde huset skulle brinna upp.

och jag jobbar och skriver. igår var en heldag med noll minuter ledigt, rapportskrivande med maria och kristina från klockan 0900-1700, 1715 åkte jag till jobbet och stannade där till 2115. när jag kom hem åt vi pizza och marcus invigde sin present! jag fick mitt sommarschema också, det ser sjukt bra ut. jag får ledigt hela nio dagar i rad, hela vecka 29 + lite i vecka 30. jag tror denna sommaren kommer bli bra. marcus ska köpa nike/ipod-löpkittet och hänga med mig ut, sedan har vi planerat att bada varje dag antingen före eller efter mitt jobb. lovely!

nu måste jag hitta en karta till heleneholms idrottsplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar