torsdag, maj 17, 2007

ekonomistyrning

ja gårdagen började ännu bättre än väntat, började dagen med 9km och kollade sen ladok-utdrag från lunds universitet och upptäckte att jag fått VG på ekonomistyrnings-tentan vilket var en oerhört trevlig överraskning. jag var inte ens säker på att jag skulle få godkänt, det är det svåra med siffror & matte. i all hast skulle jag ringa till min klasskamrat maria men råkade ringa maria från göteborg som jag inte hört av på länge, så då fick jag prata med henne också, underbart! när jag väl fick tag på den maria som var meningen att jag skulle ringa till visade det sig att hon också fått VG = öl på kvällen.

men först gick vi i skolan från 10:00-21:00 och sedan bussen hem till malmö och ut på golden, där jag inte varit på evigheter. i mitten på andra ölen kom johan in med några arbetskamrater och så blev vi bjudna på en öl till. tre öl och jag var yr i bollen efter att inte ha ätit sedan klockan 12:00. vid 01:00 gick jag hem till marcus & helena som matade mig med ädelostsås (och lite annat). idag har varit lugnt, vi har diskat och städat och plockat och sett på sex and the city och spelat tevespel. mina "pektår" har blåsor på spetsen så jag vågar mig inte ut och gå i det vackra(?) vädret, hellre att dom får vila så jag kan komma ut imorgon morgon på någon mil eller två.

& snart kommer helena och sten kanske hit och ser på film, jag tror jag ska fira med lite godis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar