söndag, juni 24, 2007

silly crushes in love

datorn är så seg och jag längtar till oktober då leopard kommer och jag förhoppningsvis kommer ha en macbook i knät, underbart!

idag började jag jobba ganska tidigt och slutade vid tre, när jag kommer hem har marcus städat hela lägenheten och foxat med alla småsaker som aldirg bli gjorda. till exempel få slut på gnisslet i ytterdörren. min kille är bäst. sprang en runda på 15 kilometer, det var alldels för varmt men trots det gick det ganska fort. 45 kilometer totalt denna veckan, inte speciellt bra. eller dte är det väl men jag har blivit girig.

imorgon kommer lönen som innebär många tusen som jag tjänat själv och inte "får" från csn, det känns bra. får dessutom mer än vad jag får av csn och lönen är från vad jag jobbade i maj, då jag gick i skolan samtidigt.

marcus duschar, imorgon ska jag ut till oxie och tandhygienisten innan klockan åtta, hon kommer skälla på mig, har inte varit lika duktig med tandtråden som förut. men vad gör man? på onsdag åker jag till mamma och hälsar på, det ser ut att bli dåligt väder men vad gör det när man har familjen? åker direkt efter jobbet på onsdag, kommer tillbaks på fredag morgon och direkt till jobbet.

nu ska jag ta det lite lugnt i soffan med en kopp the. godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar