torsdag, mars 05, 2009

09 03 05: Baka baka liten kaka

Haha. Förutom 70-kronors honungsmelon (eller ja det var två styck) har jag även köpt ingredienser till chokladbollar. Måste nog vara 2-3 år sedan sist jag gjorde det. Och eftersom jag ändå sitter här ensam i Borås och saknar Marcus kan jag ju passa på. I alla fall. Jag sökte på "chokladboll" på Google och får upp denhär sidan. Och fick mig ett gott skratt.

Håller även på med nytt utseende på ISTHISDESIRE.COM, men jag blir inte nöjd. Vi får se om det kommer upp ikväll eller en annan dag. Typiskt nog glömde jag mitt vätskebälte i Malmö så det inplanerade långpasset imorgon kommer ju inte bli av. Får väl kanske dela upp det på två pass då, men då blir det fyra dagars spring i rad. Well, vi får se.

Nu blir det baka av.

2 kommentarer:

 1. ser man på, jag tänkte på chokladbollar innan jag läste här. att det va längesen man gjorde det.
  ska nog göra slag i saken idag!

  har du pärlsocker eller kokosflingor på dina förresten? *viktigt att veta* :)

  SvaraRadera
 2. Pärlsocker SÅKLART!:)
  Har precis dammsugit upp allt pärlsocker som hamnade på golvet. Det var ganska mycket.

  SvaraRadera