måndag, mars 23, 2009

09 03 23: Hårfärger à la hösten 20021. Brunhårig
2. Misshandlad med tusen blekningar för att sedan bli rödhårig
Idag har varit en ganska seg dag. Jag har pluggat ungefär hela tiden. För nästa vecka avslutar jag fyra kurser. Fyra. Mycket att göra alltså.

Och så var jag ute och sprang en runda i backiga Broskogen. Jag kände redan efter första kilometern att något inte stod rätt till, pulsen var 10 slag högre än vad den brukar och det var allmänt jobbigt. Fick stanna och gå i några backar och vilade på toppen och hade så mycket håll att jag var tvungen att stanna lite till. Men tog mig runt det gjorde jag. Kilometertiden var ungefär densamma som det brukar vara, men medelpulsen desto högre. Och jag har ingen aning om varför? Mycket löpning förra veckan? För lite mat? För stillasittande innan? Eller så hade jag bara en dålig dag. Imorgon får jag väl motvilligt vila från löpningen och kanske yoga istället. Om bara bikramyoga fanns i Borås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar