söndag, mars 22, 2009

09 03 21: Älskade barn


Igår var det barndop, och det gick ju fint. Elis till vänster kan nu lita på mitt och Marcus stöd hela livet. Känns som ett stort ansvar att vara fadder ändå. Jag fick ju hålla Elis genom hela dopet och eftersom jag är så extremt svag i armarna kunde jag knappt lyfta högerarmen efter att ha hållt honom så länge. Så idag fick jag följa med pappa på styrketräning. Måste bli bättre på det där. Jag skäms lite över att jag betalar 199 pix i månaden för ett gymkort, och aldrig är där.

Men, jag avslutar veckan med 53,55 sprungna kilometer. Eller dom sprangs i måndags till fredags, till exempel på isgata för att jag är så förbannat irriterande envis. Jag halkade till och med en gång. Och imorgon åker jag med mamma och pappa till Borås, vid 04:15(!). Lyllosarna åker till Lanzarote imorgon bitti. Jag är inte alls avundsjuk. Men jag är i alla fall glad att jag kunnat använda mina sommar-löpartights i över en vecka.

Om man skulle virka lite? Och leta gamla foton så jag blir klar med det där jag började med i fredags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar