tisdag, mars 31, 2009

09 03 31: Tre liter vin för 54 pix


Mamma rekommenderade ett lådvin för mig när jag var hemma sist. Det skulle visst vara jättegott och kosta 128 pix, som hittat! Så i fredags när jag och Marcus var nere på systembolaget slog jag till. Men förutom lådvinet köpte jag ett par Bacardi Breezers, en smirnoff och en flädercider. När jag kom till kassan och skulle godkänna beloppet stod det 132,50 kronor. Lite lite tyckte jag eftersom bara vinet skulle kosta 128. Men i alla fall, jag tog kvittot och stoppade ner det i påsen, väntade på Marcus och gick ut.

När jag kollar på kvittot har mitt lådvin gott in som något helt annat, och för bara 54 kronor! Femtiofyra! Sicket kap alltså.

3 kommentarer:

 1. fan vilket flyt!!!! avis

  /ida-maria

  SvaraRadera
 2. haha bra jobbat!

  har också fått tips om att testa det där vinet men det har inte blivit av än, så du får gärna recensera lite sen!

  SvaraRadera
 3. Ja, eller hur!:) Blir nog till att testa det först till påsk, men jag säger till då!

  SvaraRadera