måndag, juni 01, 2009

09 06 01: Första dagen på resten av mitt liv


Jag sitter just nu med utsikten ungefär som ovanför. Enda skillnaden är att det är 20 grader varmt, blommande träd, lupiner och en blå himmel. Jag och mamma ska alldeles strax äta frukost innan jag tar bilen till Borås. Idag har jag min allra sista skoldag. Allra sista skoldag.

I lördags kom mamma och pappa upp till Borås. Jag och Marcus hade packat allting så herrarna bar in det i vagnen medan jag och mamma städade. 18 kvadrat går ganska snabbt att städa. Sen åkte vi till söderut, till Malmö. Stannade och fikade vid en sjö och lite senare stannade vi igen. Väl i Malmö fick jag se min fina fina nya cykel som jag ledde ner till källaren och låste fast hårt i cykelstället. Och resten av sakerna åkte upp i lägenheten såklart.

Vi gick och åt innan jag, mamma och pappa tog bilen och släpet och åkte till Gnosjö. Och här jag kvar. Imorgon åker jag till Borås igen, för sista gången på länge, och äter lunch med mina vänner i klassen. Sen blir det Malmö.

Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar