måndag, juni 08, 2009

09 06 08.

Idag börjar sommarjobbandet och det känns väl ok. Iår har jag till och med två veckors ledigt, i juli. Jag minns inte senast jag hade ledigt så länge, det måste vara flera år sedan sist. Upptäckte dock att jag jobbar VARENDA helg hela sommaren, förutom när jag har semester då.

Förra måndagen hade jag ju slutseminarium och opponering på exjobbet. Det gick riktigt bra så vi lämnade in det slutliga inbundna arbetet förra veckan. Så jag har väl typ tagit examen. Grattis till mig! University Diploma in Business Administration with Specialization in Textile Retailing. Sådär heter det ja. Så nu ska jag snart börja söka jobb.

Och vet ni hur långt jag sprang förra veckan? Fem kilometer. Fem! Jag har varit förkyld, igen. Något stämmer ju inte riktigt med mitt immunförsvar längre. Någon natt vaknade jag vid fyratiden och fick inte någon luft alls genom näsan. Det var verkligen helt stopp. Jag tackar gud för nässpray. Men idag är jag bara lite täppt så jag startade dagen med 10 km i Pildammsparken. Jag hade ju tänkt springa längre än någonsin denna sommaren så nu får förkylningarna hålla sig borta. Och så vill jag börja med bikramyogan igen, det var flera månader sen sist.

Efter flytten förra helgen fick jag hem min 25-årspresent från mamma och pappa, en cykel! Den är så fin att jag tar omvägen genom källaren bara för att klappa på den. Hehe. Den är vit med brun flätad korg, bruna handtag och en brun sadel. Så i fredags åkte jag och Marcus till Svågertorp på cykel. Så här såg det ut ungefär:


Men nu måste jag göra en kopp kaffe innan jobbet. Ibland känner jag att det är så onödigt att jag skriver om mitt liv, för vem bryr sig? Vill ni veta eller vill ni bara ha bilder? Eller vill ni se något annat? Tala om för mig. Puss.

2 kommentarer:

  1. jag tycker det är väldigt bra som det är, bilder blandat med din vardag!

    skulle gärna vilja se mer foton på cykeln, den verkar så tjusig!

    SvaraRadera
  2. Skriv alltid för din egen skull!
    Det är kul att läsa vilket som

    SvaraRadera