söndag, juni 14, 2009

09 06 14: Längsta veckan någonsin

Jag hade en plan denna veckan, att jogga 10 kilometer varenda dag. Men igår efter jobbet var jag så trött att jag somnade och sen var det dags för kalas, så det blev inget med det. Det får bli en annan vecka. Trots avhoppet så har jag ändå sprungit drygt 60 km denna veckan, vilket också är rekord för mig! Därför får ni en idolbild från när jag precis kommit i mål på Göteborgsvarvet tidigare i år.


Och på tal om långa veckor, nästa vecka jobbar jag alla dagar utan en endaste. Och det är midsommarvecka vilket innebär att alla handlar och alla handlar mycket. Well, nu ska jag duscha, laga frukost(!) och sedan se på film med munnen full av naturgodis. Tyckte jag var värd det.

3 kommentarer:

  1. Mäh, du ser ju nästan oförskämt fräsh ut efter gbg varvet!!vad är din hemlighet?

    SvaraRadera
  2. Jag var inte speciellt trött heller. Jag gillar att springa i ett tempo som känns skönt, det är hemligheten!

    SvaraRadera
  3. låter bra!Jag tar alltid ut mig för mycket!!Sen ser ja ut som svettiga siten också

    SvaraRadera