onsdag, mars 30, 2011

Ensamma hemma.

Idag var dagen Håkan började jobba igen. Så himla tråkigt, hade velat vara hemma tillsammans med han hela tiden. Inatt tänkte jag att jag ensam skulle ta hand om Ines så han kunde sova ut. Ines valde dock att vara vaken en stor del av natten. Inte så kul för mig. Som tur var började ju Håkan inte jobbet förrän vid ett så han var pigg redan vid åtta och gick och handlade frukost. Hemma igen tog han Ines och jag fick sova vidare till elva så jag har inte varit så trött idag. Vad är det med bebisar som alltid vaknar och blir klarvakna så fort man lägger ner dom i sängen. Eller är det bara Ines?

Och gissa vad jag köpt idag? Reebok Easytone-skor. Dom sägs ju ger mer träning än andra walking-skor men det tror jag inte så mycket på. Jag behöver bara ett par skor att promenera i när jag är ute med barnvagnen, inte så smart att gå i mina kilklackar alltid kanske.

Nu ska jag försöka laga lite mat till mannen som kommer hem om ett tag. Hoppas bara att skruttan inte vaknar innan jag är klar.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar