lördag, mars 05, 2011

Första turen!

Vi är fortfarande kvar på neo men hoppas på hemgång dom närmsta dagarna. Det var egentligen meningen att vi skulle få åka hem på permission idag, men läkaren hittade ett blåsljud på lillans hjärta så hon måste göra ultraljud på måndag om blåsljudet finns kvar imorgon. Jobbigt är det. Men vanligt och oftast helt ofarligt hos bebisar säger läkaren. Och så säger han att det inte finns någon anledning till oro då hon inte har några tecken alls på att något är fel. Men det är lättare sagt än gjort.

Men men. Vi får dock vara hemma dagtid om vi vill men idag stannade vi här och gick en kort 30-minuters promenad i Pildammarna med neos lånevagn. Jätteskönt och soligt var det! Lite jobbigt på slutet för min del dock. Såhär såg vi ut!


Lilla liten! 50/56 är alldeles alldeles för stort. Men det växer hon snart i.


Och så en sliten mamma som kanske sovit 2-3 (osammanhängande) timmar inatt.

Snart tror jag lillan vaknar och vill äta, sen hoppas jag på att hon somnar om så jag kan ta en dusch och ta bort plasten över snittet. Läskigt.

Och förlåt om jag är dålig på att höra av mig men det är lite mycket just nu.
---

5 kommentarer:

 1. Hoppas att allt går bra. Tänker på er. Så söt hon är!!! Längtar efter att få se henne. Hör av dig när ni är hemma i Gnosjö. Kom på lite fler namn som jag tycker är fina - Lova och Alva.

  Kramar från Carin

  SvaraRadera
 2. Tycker du är en riktigt snygg morsa trots allt!!! O, en sån söt liten tjej!!!
  Jag kommer ihåg hur ledsen jag blev när läkaren trodde att Meja skulle behöva stödskena till höften i några veckor, då hon var nyfödd. O det är ju verkligen ingenting. Men man är väldigt känslig och otroligt rädd om sina små, så jag lider verkligen med dig! Men jag hoppas och tror att det ska gå problemfritt, alltihopa, ändå!

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Kul att få se er på bild och ni behöver nog inte vara oroliga,jag tror sånt med blåsljud är ganska vanligt.det lilla underverket är ju bara så gullig!Håll er på neo ett par dagar till annars blir ju mormor och mofars semester i fjällen riktigt kort antar jag! Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hej
  Hamnade här av en ren slump och inser att du precis blivit mamma.
  Ett stort jättegrattis till dig, liten och pappan!
  /Helen- old classmate från Borås

  SvaraRadera