fredag, mars 18, 2011

Nu är det äntligen torrt.

Jag måste verkligen skriva en förlossningsberättelse snart, innan jag glömmer något. Kanske att jag hinner göra det senare idag. Ska försöka.

Imorse var i alla fall Avfuktarna här igen och nu är väggen äntligen torr! Fläkten har stått i sovrummet sedan 25 februari. Det regnade väl in i mitten på januari så snabba har dom i alla fall inte varit. Så vi har sovit i vardagsrummet sedan fläkten kom upp (förutom när vi var på BB/Neo då). Ines har aldrig ens varit inne i sovrummet eftersom det varit varmt som i en bastu där inne. Väggen är ju dock förstörd så det ska komma en målare nästa eller nästnästa vecka också. Men vi ska nog försöka flytta in där idag ändå. Men jag får ju inte lyfta något så frågan är hur det ska gå. Vi får besök från BVC idag så det hade ju varit skönt att få in sängarna där innan dess.

Och helgen kommer bli så bra! Ines moster och kusin kommer ner till Malmö imorgon! Anna och Siri alltså, ska bli himla mysigt. Siri är så stolt över att hon ska åka till Malmö har jag hört. Vi får se vad hon tycker om sömntutan Ines.

Nej, nu är det någon som vill ha mat.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar