tisdag, juni 21, 2011

Första jeansen.

Imorse när vi åt frukost låg Ines bakom iklädd sina första jeans jag köpte förra veckan. Så snygg hon är i dom alltså. Värsta jeansrumpan!


Annars har Ines blivit så himla duktig på att ta tag i sina leksaker. Eller ja, ibland lyckas det, ibland inte. Hon gillar i alla fall att äta på sitt bi hon fick från BB. Och om inte biet är i munnen så är händerna det. Och hon dreglar en massa! Speciellt när hon är glad och skrattar (har till och med hört några höga skratt från henne). Ibland sätter hon till och med i halsen av allt dreggel hehe.


I fredags morgon var det ju dags för hennes första vaccination. Som hon skrek lillan, men det gick ganska snart över. På kvällen visade tempen 38,6 grader mellan alvedonen men var på morgonen efter nere i 37,4 så det gick ju ändå relativt smärtfritt. Här sitter hon och chillar med pappa sin.


På lördagkvällen gick vi till Håkans mamma och firade hennes födelsedag. Där var även hunden Disa och Ines faster.


Hehe, crazy familjen på samma tillställning. Med en trött liten tjej som vägrade nattas i ett av rummet. Så då fick hon vara med vid middagsbordet fram till ca 22:30 då hon däckade i Håkans famn.


Igår åt Ines mer än någonsin, så idag beslutade vi att strunta i att skriva upp hur mycket hon äter. Men än sålänge har jag inte vågat att inte ställa klockan på natten... Borde väl kanske testa det snart. Om jag sover över någon matning så brukar hon ändå själv vakna innan fyra timmar och vilja ha mat, så det ska ju gå. Måste bara våga ta steget. På vägningen hos BVC i fredags visade viktkurvan rakt uppåt så hon får ju i sig mer än tillräckligt. (På tal om det, vikt 4400g, längd 56,5cm, huvudmått 38cm.)

Ps. Förlåt för den extremt dåliga bildkvaliteten. Har blivit så dålig på att använda min kamera så det blir mest iPhone-bilder.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar