onsdag, juni 08, 2011

Sommardagar i början av juni.

Vi hade några riktigt fina dagar i helgen, när även Håkan var ledig.

På söndagen åkte vi ut till Bokskogen och gick promenad och hade med oss picknick. Ines var snygg i body från familjen Bosmyr (syrran aka Ines moster). Tänk att Ines kan ha storlek 56 nu! Äntligen.

På kvällen hade vi delar av Håkans familj på besök.

Nationaldagen spenderades ute i Malmö. Först i Pildammsparken där Ines fick lite käk och sen lite häng på filten och i vagnen. Bodyn och tightsen är från Ines gammelmormor och morfar.


Efter Pildammarna gick vi ner till Ribban där resten av Malmö var. Jag brände axlarna men det gjorde inte så mycket.

Igår var ju Håkan tyvärr tvungen att gå tillbaks till jobbet så jag och Ines hängde med Helena, Jonathan och Peppe och spelade minigolf i Folkets park. Jag kom tvåa och sen satte vi oss på en filt framför rosen och satt där tills det började regna.


Idag har vi varit ute i fem timmar med Helena och Jonathan. Det blev en promenad ner till Västra hamnen och vi stannade till en stund vid musikkullarna som inte spelade någon musik idag. Konstigt. Glömde visst att fota också. Och nu har mina stackars axlar fått en släng av soleksem. Och i helgen hoppas jag att vi kommer iväg till Småland jag och skruttan. Håkan ska tyvärr jobba. Buhu.
---

1 kommentar:

  1. Å vilken söt liten dotter ni har! och vad hon har fått gå igenom, hoppas att hon blir bra nu! Hon ser ut att vara en riktig lite kämpe!

    Hittade en jättegammal kommentar från dig på min gamla blogg, så det var så jag hittade hit :)

    SvaraRadera