onsdag, juni 15, 2011

Hos dietisten.

Imorse var vi hos dietisten igen, för vägning och mätning och för att hon ville höra hur det går. Ines har börjat klättra lite på sin kurva och vägde idag 4320 gram! Hon har alltså dubblat sin födelsevikt (2145 gram) på tre och en halv månad. Det är ju inte så dåligt egentligen. Hon tyckte det räckte med att vi gav henne mat nu 7-8 gånger om dagen (ger ca 9 gånger nu) och att vi skulle testa att låta henne bestämma om/när hon ska äta på natten. Jag kan alltså sluta ställa klockan på natten, men jag vet inte riktigt om jag är redo för det än... Behöver nog några dagar för att få det att sjunka in :)

Efter att ha nojjat så mycket med maten i över tre månader blir man nog lite störd. Men hon går ju upp fint i vikt nu så det kanske är dags att sluta nojja. Vi har ju skrivit upp allt hon äter sedan innan operationen, men hon tyckte även vi kunde sluta med det. Om igen, vet inte om jag är redo för det. Så vi ska skriva upp några dagar till och sedan låta bli.

Skruttis ligger just nu i sin säng och sover, hon har varit ovanligt gnällig idag. Eller, vi vet inte riktigt om det är gnäll eller bara ljud. Hon sitter liksom i sittern och gnäller lite, för att sedan leka med leksakerna. Hon kanske bara testar lite ljud? Jag och Ines var ju i Gnosjö i helgen och träffade ganska mycket folk. Hur trevligt och mysigt som helst! Dock blev nog Ines lite trött av alla nya intryck och sov ganska mycket i måndags.

Nä, om jag skulle passa på att få något gjort medan lillan sover.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar