onsdag, november 30, 2011

Advent i vårt hus

Igår adventspyntade vi! Det hanns inte med innan helgen och då var jag ju iväg till Småland. Fint blev det i alla fall. Och eftersom det är så himla lätt att fota lampor/ljus tänkte jag visa litegrann hur det ser ut.Vårt sovrum.


Köket. Det går ju såklart att tända adventsljusstaken också. Och se så fina blommor jag fick av Håkans pappa igår på min födelsedag!Vardagsrummet. Bakom stjärnan skymtar även belysningen på balkongen. Men den kom upp först idag.

Jag har ju hela tiden saker att skriva här om men jag kommer aldrig till skott. Jag kunde berätta att jag var i Gnosjö i helgen och myste med mina föräldrar (och lite av släkten på söndagen). Att i måndags var det 20 år sedan min fina farmor Gunborg dog (<3). Att jag igår fyllde tjugoåtta och fick så fina presenter. Att poletten fortfarande inte har trillar ned hos Ines hur man tar sig framåt (men bakåt och runt går väldigt snabbt nu). Att Ines fått en till tand. Att jag har varit hos Helena och Jonathan hela eftermiddagen. Och så vidare.
---

1 kommentar: